Calor-takat ovat omimmillaan energiatiiviissä taloissa

NunnaUunin uuden sukupolven varaavat Calor-takat, täydentävät varaavien täysvuolukivitulisijojen ja DEKO-kevyttulisijojen mallistovalikoimaa. Kuumuudenkestävä Mammutti-vuolukivilaji mahdollistaa Calor-tulisijojen puhtaan palamisen ja miellyttävän pehmeän, pitkään viipyvän lämpönautinnon nykyajan koteihin.

Mikkelin asuntomessutalon, MinunVALO, suunnittelun lähtökohtana on ollut energiatehokkuus ja puhdas sisäilma. Näin tiiviissä, erillisilmastoidussa ja energiatehokkaassa maalämpötalossa aidon NunnaUuni-tulisijan palamisen puhtaus ja Calor Hexan miellyttävä lämpönautinto ovat omimmillaan.

Puhdas ja ainutlaatuinen lämpönautinto kohtaa tiiviin rakentamisen vaatimukset

Takan ydin on Mammutti-vuolukivilajista valmistettu patentoitu injektorivaraaja, joka ottaa palamisessa syntyvän erittäin korkean kuumuuden neljän kanavansa kautta nopeasti talteen Mammutti-vuolukivilajin suuren lämmönjohtavuuden ansiosta.

Calor-vuolukivitakat on testattu varaavan tulisijan testillä CE EN 15250, joka on todenmukaisin tulisijojen testimenetelmä Euroopassa. Siinä savukaasut mitataan koko palamisen ajalta, heti puiden sytytyksestä lähtien tulen sammumiseen saakka. Näin varaavissa Calor-tulisijoissa haitalliset päästöt ovat minimissään, eikä ympäristö kärsi savun haju- ja terveyshaitoista.

NunnaUunin linjakas uutuustakka Calor Hexa ja sen miellyttävä lämpönautinto ovat omimmillaan MinunVALOn, Mikkelin Asuntomessukohteen tiiviissä ja energiatehokkaassa maalämpötalossa.

Samalla kun injektorivaraaja ottaa lämmön talteen savukaasuista, ne jäähtyvät turvallisen alhaiseen lämpötilaan ennen hormia. Varaava Calor-tulisija antaa kertalämmityksellä jopa 24 tuntia miellyttävää lämpöä.

Ajaton muotokieli ja luonnon harmaa vuolukivi

Varaavien Calor-tulisijojen rakenne on testattu saksalaisen hyväksymiskäytännön mukaisesti huoneilmasta riippumattomaksi. Tällöin palamiseen tarvittava ilma johdetaan tulisijaan suoraan ulkoa. Tulisijan tiiveys myös pitkäaikaisessa käytössä on tuotetestauksella osoitettu, minkä vuoksi Calor on ainutlaatuinen tulisijaratkaisu nykyajan energiatehokkaaseen ja tiiviiseen taloon.

Calor-malliston ulkoasussa on pääosassa aito harmaa luonnonkivi, Mammutti-vuolukivilaji yhdistettynä puhdaslinjaiseen ja tyylikkääseen muotokieleen. Upeat ulkomuotovaihtoehdot ja ilmeikkäät kivipinnat antavat monia mahdollisuuksia tulisijan sijoitteluun tilaan kuin tilaan sekä erilaisiin sisustustyyleihin.

Calor Rondo -tulisijan design tuo tulisijoihin uudenlaista, leikkisää ilmettä. Vuolukiven asettelu ympyrän muotoon poikkeaa totutuista ratkaisuista. Tulisijan ilmettä keventää kivien välistä pilkistävä tehosteväri.
Selkeälinjaisen Calor Quadra -tulisijan muotoilu sopii moneen sisustustyyliin. Takan sisällä sijaitseva Mammutti-vuolukivinen injektorivaraaja luovuttaa lämpöä tasaisesti ja pitkään.
Veikeästi kyljistään kaareva Calor Ellipse -tulisija ja sen uritettu vuolukivipinta luovat vuolukivitakalle mielenkiintoisen ja nykyaikaisen ilmeen.

Jälleenmyynti ja asennuspalvelu

Haluatko tutustua lähemmin NunnaUuni-mallistoon? Tarvitsetko apua asennuksessa? Tästä löydät sinua lähimmän jälleenmyyjän sekä asennuspalveluja tarjoavan yrityksen.

Löydä lähin jälleenmyyjä

Kysyttävää tuotteista?

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä

NunnaUuni Rahoitus

Osamaksulla NunnaUuni-takka kotiisi! Saat kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Tutustu NunnaUuni Rahoitukseen