NunnaUuni Oy:n omistuspohja laajeni

NunnaUuni Oy:n omistuspohja laajeni

Varaavien vuolukivitulisijojen valmistajan NunnaUuni Oy:n johto osti äänienemmistön yhtiöstä.

Nunnanlahden Uuni Oy:n omistuspohjassa pitkään valmistellut muutokset toteutuivat, kun se myi tytäryhtiöstään NunnaUuni Oy:stä toimitusjohtaja Johannes Uusitalon perheyhtiölle äänienemmistön 6.2.2023. Samassa yhteydessä NunnaUuni Oy:n osakkeita myytiin myös yhtiön muulle johdolle. Osakekaupoilla laajennetaan perheyrityksen vastuupohjaa, jolla varmistetaan NunnaUunien aktiivinen kehittäminen, tehokas valmistaminen ja luova markkinointi myös tulevaisuudessa.

Toimitusjohtaja Johannes Uusitalon perheyhtiö osti NunnaUuni Oy:stä äänienemmistön. Kuvassa Johannes Uusitalo ja maailman ensimmäinen varaavana tulisijana EcoDesign-päästörajat alittava leivinuuni Anna.

Energian saannin epävarmuus on lisännyt omavaraista kodin lämmittämisen tarvetta. Yhä useammat kuluttajat ovat valinneet NunnaUunin muun muassa sen erittäin hyvien lämpöominaisuuksien takia. Yrityksen varaavien takkojen ja leivinuunien myynti on kasvanut viimeisen vuoden aikana voimakkaasti. NunnaUunin tulisijoissa käytettävä Mammutti-vuolukivi varaa lämpöä muita materiaaleja tehokkaammin ja vapauttaa sitä pitkään ja tasaisesti. Vuoden 2022 aikana yrityksen tuotannon työntekijämäärä kaksinkertaistettiin kysynnän kasvun myötä. Tänä päivänä yritys työllistää yli 50 henkilöä.

Viime syksynä NunnaUuni toi markkinoille maailman ensimmäisen leivinuunin, joka on testattu varaavana tulisijana ja alittaa EcoDesign-päästörajat. NunnaUuni oli edelläkävijä jo 2000-luvun alussa kehittäessään ensimmäisenä puhtaan palamisen polttotekniikan varaaviin takkoihin.

”NunnaUuni on koko 40-vuotisen historiansa ajan tuottanut asiakkailleen parhaita ratkaisuja lämpöviihtyvyyteen, lämmitykseen ja ruoanlaittoon. Näistä meidät tunnetaan jatkossakin”, lupaa toimitusjohtaja Johannes Uusitalo ja jatkaa ”Tämän pystyn lupaamaan, kun käytössä on ainutlaatuinen, tulenkestävä vuolukivilaji”.

Lisätietoja:

Johannes Uusitalo, toimitusjohtaja, Nunnanlahden Uuni Oy ja NunnaUuni Oy, puh. 0400 783 139, johannes.uusitalo@nunnauuni.fi

NunnaUuni Oy

Vuonna 1982 perustettu Nunnanlahden Uuni Oy perusti NunnaUuni Oy:n vuonna 2007 vastaamaan tulisijojen valmistuksesta, markkinoinnista ja myynnistä. Yritys hyödyntää yksinoikeudella ainutlaatuista tulipesän kuumuuteen soveltuvaa Mammutti-vuolukivilajia sekä alueen yli satavuotiasta uunimestareiden tulisijaosaamista. Ne ovat mahdollistaneet Kultaisen Tulen puhtaan kaasutuspalomenetelmän kehittämisen. Päätoimipaikka, tuotantolaitokset ja kaivos sijaitsevat Juuan Nunnanlahdessa Pohjois-Karjalassa. Päämarkkina-alueina on Suomen lisäksi Keski-Eurooppa ja Baltia. Suomessa NunnaUuni-tulisijoja myyvät valtuutetut jälleenmyyjät kautta maan.

Jälleenmyynti ja asennuspalvelu

Haluatko tutustua lähemmin NunnaUuni-mallistoon? Tarvitsetko apua asennuksessa? Tästä löydät sinua lähimmän jälleenmyyjän sekä asennuspalveluja tarjoavan yrityksen.

Löydä lähin jälleenmyyjä

Kysyttävää tuotteista?

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä

NunnaUuni Rahoitus

Osamaksulla NunnaUuni-takka kotiisi! Saat kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Tutustu NunnaUuni Rahoitukseen