NunnaUuni Rahoitus auttaa takan hankinnassa

Maksa kätevästi osissa NunnaUuni Rahoituksella

NunnaUuni Rahoitus auttaa takan hankinnassa erilaisissa elämäntilanteissa. Valitse vain sinulle sopivin kuukausierä ja hae rahoitusta! Hae rahoitusta netissä klo 6 – 23, saat päätöksen heti.

Ensimmäinen eräpäivä on vasta kuukauden kuluttua toimituksesta. Voit tuolloin maksaa koko luoton pois ilman korkoja ja kuluja tai aloittaa luoton maksu haluamissasi kuukausierissä.

  • Rahoitus 2 500 – 50 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Korko OP-prime + 6,95 %*.
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Laskutuspalkkio on 7 €/kk.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä ja laina-ajan pituus oheisella laskurilla sekä hae NunnaUuni rahoitusta.

Huom! Valitun kertamaksuerän erien lukumäärän voit katsoa laskurista kuukausierän valitsemisen jälkeen avaamalla Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot lomakkeen.

Esimerkkejä lainasummista ja kuukausieristä

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 12,58 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,45 % 10/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 324 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 89 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.


Yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, jotta NunnaUuni-jälleenmyyjäsi voi ottaa sinuun yhteyttä löytääkseen sinulle parhaan NunnaUuni-tulisijan.


Jälleenmyynti ja asennuspalvelu

Haluatko tutustua lähemmin NunnaUuni-mallistoon? Tarvitsetko apua asennuksessa? Tästä löydät sinua lähimmän jälleenmyyjän sekä asennuspalveluja tarjoavan yrityksen.

Löydä lähin jälleenmyyjä

Kysyttävää tuotteista?

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä

NunnaUuni Rahoitus

Osamaksulla NunnaUuni-takka kotiisi! Saat kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Tutustu NunnaUuni Rahoitukseen