Takkamallisto

NunnaUuni-takka tuo miellyttävää lämpönautintoa kotiin ja mökille. Mallistossa on tulisijoja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Varaava takka on lämmitysmuotona energiaomavaraisuuden kulmakivi. NunnaUunin ainutlaatuisen rakennusmateriaalin, Mammutti-vuolukiven ja patentoitujen innovaatioiden avulla saat tulisijastasi parhaan mahdollisen hyödyn sekä säästät polttopuissa ja lämmityskuluissa!

Varaavien vuolukivitakkojen ja ruoanlaittoon sopivien tulisijojen lisäksi tulisijamallistossa on myös kevyempiä varaavia Calor-takkoja sekä Deko-kamiinoita.

Täysvuolukivisen NunnaUuni-takan pintaan on myös vaihtoehtoja harmonisen vuolukivipinnan lisäksi. Pidätkö mieluummin lasipinnasta tai keraamisesta laatasta? Sisältä takka on aina aitoa vuolukiveä, mikä takaa sinulle NunnaUuni-takan miellyttävän lämpönautinnon.

NunnaUunin takkamallistosta Latus, Joya Ceramic ja Hestia Solo Ceramic

Takkamallisto

NunnaUuni-takka tuo miellyttävää lämpönautintoa kotiin ja mökille. Mallistossa on tulisijoja erilaisiin käyttötarkoituksiin.Takka on lämmitysmuotona energiaomavaraisuuden kulmakivi. NunnaUunin ainutlaatuisen rakennusmateriaalin, Mammutti-vuolukiven ja patentoitujen innovaatioiden avulla saat tulisijastasi parhaan mahdollisen hyödyn ja säästät lämmityskuluissa! Varaavien vuolukivitakkojen ja ruoanlaittoon sopivien tulisijojen lisäksi tulisijamallistossa on myös kevyempiä varaavia Calor-takkoja sekä Deko-kamiinoita. Täysvuolukivisen NunnaUuni-takan pintaan on myös vaihtoehtoja harmonisen vuolukivipinnan lisäksi. Pidätkö mieluummin lasipinnasta tai keraamisesta laatasta? Sisältä takka on aina aitoa vuolukiveä, mikä takaa sinulle NunnaUuni-takan miellyttävän lämpönautinnon.

Näytetään 6 tuotetta

NunnaUunin Anni puuhella on varaava takka liesiominaisuudella

Anni

Varaava takkahella Anni sopii perinteisen puuhellan paikalle. Erinomaiset lämpöominaisuudet ja ruoanlaitto kompaktissa koossa. Keraaminen liesitaso.

NunnaUunin Anni Ceramic on aito varaava takka, joka on verhoiltu vaalealla keraamisella laatalla.

Anni Ceramic Blanco

Keraamisella pinnalla verhoiltu varaava takkahella Anni sopii perinteisen puuhellan paikalle. Erinomaiset lämpöominaisuudet. Keraaminen liesitaso.

NunnaUunin Anni Ceramic takkahella

Anni Ceramic Negro

Varaava takkahella Anni sopii perinteisen puuhellan paikalle. Tumman keraamisen ulkokuoren alla on aito vuolukivitakka. Keraaminen liesitaso.

NunnaUunin takkahella Anni Ceramic on verhoiltu keraamisella laatalla.

Anni Ceramic Nieve

Varaava takkahella Anni sopii perinteisen puuhellan paikalle. Valkoisen keraamisen ulkokuoren alla on aito vuolukivitakka. Keraaminen liesitaso.

Anni-1

Varaava takkahella Anni sopii perinteisen puuhellan paikalle. Erinomaiset lämpöominaisuudet ja ruoanlaitto kompaktissa koossa. Keraaminen liesitaso.

Anni-2

Varaava takkahella Anni sopii perinteisen puuhellan paikalle. Erinomaiset lämpöominaisuudet ja ruoanlaitto kompaktissa koossa. Keraaminen liesitaso.

Jälleenmyynti ja asennuspalvelu

Haluatko tutustua lähemmin NunnaUuni-mallistoon? Tarvitsetko apua asennuksessa? Tästä löydät sinua lähimmän jälleenmyyjän sekä asennuspalveluja tarjoavan yrityksen.

Löydä lähin jälleenmyyjä

Kysyttävää tuotteista?

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä

NunnaUuni Rahoitus

Osamaksulla NunnaUuni-takka kotiisi! Saat kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Tutustu NunnaUuni Rahoitukseen