Vähemmän puuta, enemmän lämpöä

Hukkaatko lämpösi harakoille

Suomessa takkojen yleisin rakennusmateriaali on tiili. Se ja muut tulisijoissa käytettävät valetut materiaalit ovat huokoisia, mikä tekee niistä lämpöä eristäviä. Tulisijan käyttäjät pyrkivät lämmittämään tehokkaasti polttamalla puut nopeasti lisäämällä vetoa tulipesään. Tämä johtaa siihen, että palamisessa syntyvä lämpöenergia pääsee karkaamaan kuumana savukaasuna hormiin, koska huokoiset materiaalit eivät pysty varaamaan lämpöä tarpeeksi nopeasti. Näin syntyy tarve polttaa enemmän puuta halutun lämpötilan ylläpitämiseksi, mikä puolestaan lisää päästöjä ja kasvattaa puunkulutusta.

NunnaUunin ratkaisu lämmitykseesi

Varaavassa NunnaUuni-takassa näitä ongelmia ei ole, koska ne valmistetaan tiiviistä ja kuumuutta kestävästä vuolukivilajista. Vuolukiven tiiveys tekee siitä erinomaisen varausmateriaalin, varaten jopa 10 kertaa nopeammin ja 2 kertaa enemmän lämpöä kuin tulenkestävät massat. Erinomaisen lämmönvarauskyvyn ansiosta NunnaUunissa voi aina polttaa puuta puhtaasti täydellä teholla käyttöohjeen mukaisesti, eikä lämpö karkaa hormiin. Puusta saa täyden hyödyn ja sitä ei kulu hukkaan. Aikaa tulisijan lämmittämiseen kuluu vain pari tuntia.

NunnaUuni vuolukivitakka

NunnaUuni: 100 % vuolukiveä ja yli 50 % suurempi lämmönvaraus

NunnaUuni erottuu muista varaavista vuolukivitulisijoista kuumuutta kestävän vuolukivilajin ansiosta. Näin tulipesät valmistetaan 100 % vuolukivestä, mahdollistaen jopa yli 50 % suuremman lämmönvarauksen kuin muut vastaavankokoiset varaavat tulisijat. Järeimmät NunnaUunit pystyvät varaamaan lämpöä jopa yli 70 kWh, josta lämpöä riittää jopa 48 tuntia.

Tyytyväiset asiakkaat yli 40 vuoden ajalta

NunnaUunilla on yli 40 vuoden kokemus ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ympäri Eurooppaa. Haluatko, että lähin jälleenmyyjäsi ottaa yhteyttä ja auttaa sinua löytämään sopivimman NunnaUuni-tulisijan kotisi lämmöntarpeisiin?

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö.

Jälleenmyynti ja asennuspalvelu

Haluatko tutustua lähemmin NunnaUuni-mallistoon? Tarvitsetko apua asennuksessa? Tästä löydät sinua lähimmän jälleenmyyjän sekä asennuspalveluja tarjoavan yrityksen.

Löydä lähin jälleenmyyjä

Kysyttävää tuotteista?

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä

NunnaUuni Rahoitus

Osamaksulla NunnaUuni-takka kotiisi! Saat kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Tutustu NunnaUuni Rahoitukseen