Vähemmän puuta, enemmän lämpöä

Karkaako tulisijasi lämpö harakoille

Suomessa takkojen yleisin rakennusmateriaali on tiili. Se ja muut tulisijoissa käytettävät valetut materiaalit ovat huokoisia, mikä tekee niistä lämpöä eristäviä. Huokoiset materiaalit eivät varaa lämpöä tarpeeksi tehokkaasti ja palamisessa syntyvä lämpö karkaa hormiin.  Tästä syystä varautunut lämpö ei riitä pitkälle ja jo seuraavana aamuna tulisija on kylmä. Joudut polttamaan lisää puuta halutun lämpötilan ylläpitämiseksi.

NunnaUunin ratkaisu lämmitykseesi

Varaavat NunnaUuni-takat valmistetaan tiiviistä ja kuumuutta kestävästä vuolukivilajistamme. Tiiveys tekee siitä erinomaisen varausmateriaalin, varaten jopa 10 kertaa nopeammin ja 2 kertaa enemmän lämpöä kuin huokoiset, tulenkestävät materiaalit. Erinomaisen lämmönvarauskyvyn ansiosta NunnaUunissa lämpö ei karkaa hormiin. Puusta saa täyden hyödyn ja lämpöä riittää jopa pari vuorokautta.

NunnaUuni vuolukivitakka

NunnaUuni: 100 % vuolukiveä ja yli 50 % suurempi lämmönvaraus

NunnaUuni erottuu muista varaavista vuolukivitulisijoista kuumuutta kestävän vuolukivilajin ansiosta. Näin tulipesät valmistetaan 100 % vuolukivestä, mahdollistaen jopa yli 50 % suuremman lämmönvarauksen kuin muut vastaavankokoiset varaavat tulisijat. Järeimmät NunnaUunit pystyvät varaamaan lämpöä jopa yli 70 kWh, josta lämpöä riittää jopa 48 tuntia.

Tyytyväiset asiakkaat yli 40 vuoden ajalta

NunnaUunilla on yli 40 vuoden kokemus ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ympäri Eurooppaa. Haluatko, että lähin jälleenmyyjäsi ottaa yhteyttä ja auttaa sinua löytämään sopivimman NunnaUuni-tulisijan kotisi lämmöntarpeisiin?

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö.

Jälleenmyynti ja asennuspalvelu

Haluatko tutustua lähemmin NunnaUuni-mallistoon? Tarvitsetko apua asennuksessa? Tästä löydät sinua lähimmän jälleenmyyjän sekä asennuspalveluja tarjoavan yrityksen.

Löydä lähin jälleenmyyjä

Kysyttävää tuotteista?

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä

NunnaUuni Rahoitus

Osamaksulla NunnaUuni-takka kotiisi! Saat kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Tutustu NunnaUuni Rahoitukseen