Uusi puhtaasti palava EcoDesign-leivinuuni Anna on ruoanlaittajan ja leipurin unelma

Uusi puhtaasti palava EcoDesign-leivinuuni Anna on ruoanlaittajan ja leipurin unelma

Kun NunnaUuni perustettiin vuonna 1982, leivinuunit olivat ensimmäiset tuotteemme. Nyt 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi olemme uudistaneet ne tuomalla markkinoille maailman ensimmäisen leivinuunin, joka varaavana tulisijana alittaa EcoDesign-päästörajat. Tämä täysvuolukivinen leivinuuni Anna on varsinainen vastuullisen ruoanlaittajan ja leipurin unelma!

Pieni ympäristövaikutus, suuri energiatehokkuus

Anna-leivinuunissa perinteinen leivinuunin polttotekniikka on täysin uudistettu ja se alittaakin EcoDesign-päästörajat. EcoDesign-tuotteet on suunniteltu ekologisesti niin, että niiden energiatehokkuus on korkea ja ympäristövaikutus pieni. Täysvuolukivinen Anna lämpenee paistovalmiiksi pienemmällä puumäärällä ja polttaa puut erittäin tehokkaasti ja puhtaasti. Lämpöenergiaa leivinuuni tuottaa 72,0 kWh yhdellä lämmityskerralla.

Ruoanlaiton ja leipomisen lisäksi leivinuuni sopiikin erinomaisesti kodin ekologiseen lämmitykseen, myös taajama-alueella puhtaan palamisensa ansiosta. Leivinuunin käyttö on siten todellista lämpöenergian hyödyntämistä.

Anna-leivinuuni on valmistettu Nunnanlahdessa louhitusta luonnonkivestä eli Mammutti-vuolukivestä aivan kaivoksen vieressä sijaitsevassa tehtaassamme. Siten myös Annan tuotantoprosessin ympäristökuormitus on vähäinen.

Vähentää sähkön kulutusta lämmityksessä

Anna 2

Puulla lämmitettävä Anna-leivinuuni auttaa vähentämään lämmityksestä aiheutuvaa sähkön kulutusta. Se lisää myös turvaa sähkökatkojen aikana, mitä esimerkiksi sähköllä toimivat lämpöpumput eivät tarjoa. Mammutti-vuolukivi varaa lämpöä muita materiaaleja tehokkaammin ja vapauttaa sitä pitkään ja tasaisesti, jopa kaksi päivää lämmittämisestä.

Herkullista ruokaa ja leivonnaisia helposti ja vaivattomasti

Herkullisen ja terveellisen ruoan valmistaminen ja leipominen Annassa on helppoa ja vaivatonta. Perinteisesti leivinuunissa on valmistettu ruisleipää ja kukkoja, Itä-Suomessa etenkin karjalanpiirakoita. Leivinuunissa voi valmistaa kätevästi myös laatikko-, pata- ja muiden uuniruokien lisäksi herkulliset pizzat tai vaikkapa etniset ruoat. Joulukinkku paistuu todella mureaksi leivinuunissa ja korkeaa paistolämpötilaa vaativat leivonnaiset meheviksi.

Anna lämpiää paistovalmiiksi noin kahdessa-kolmessa tunnissa. Esimerkiksi noin 350 astetta vaativat karjalanpiirakat paistuvat Annassa valmiiksi noin viidessä, kuudessa minuutissa.

Vaikka piirakat paistuvat leivinuunissa erittäin nopeasti, sen etuna on, että ruokaa voi myös hauduttaa pitkään ja huoletta vaikka yön yli miedolla lämmöllä, mikä säästää myös kokin aikaa. Anna-leivinuunin etuna on, että siinä käytetty tiivis luonnonmateriaali, Mammutti-vuolukivi ei ime itseensä kosteutta. Siten ruoka ja leivonnaiset pysyvät mehevinä. Leivinuunissa paistaminen tuokin paistoksiin ainutlaatuisen, makunystyröitä hivelevän mehevän ja muhevan maun – ruoka yksinkertaisesti maistuu paremmalta!

Miellyttävää lämpöä ja tunnelmaa vuosikymmeniksi

Varaava Anna-leivinuuni tuo kotiin pehmeää lämpöä sekä tunnelmaa ilman epämiellyttävää kuumuutta.

Voit valita Annan sisustukseesi sopivaksi kolmesta eri mallista joko luonnollisen harmaana vuolukivisenä tai osittain keraamisella, dramaattisen tyylikkäällä tummalla laatalla verhoiltuna. Katso kaikki Anna-leivinuunit. Mammutti-vuolukivileivinuuni kestää käytössä pitkään, jopa vuosikymmeniä. Anna on siten vastuullinen valinta ja pitkäaikainen investointi paitsi ruoanlaittoon ja lämmitykseen, mutta myös kotisi energiavarmuuteen ja sisustukseen!

Jälleenmyynti ja asennuspalvelu

Haluatko tutustua lähemmin NunnaUuni-mallistoon? Tarvitsetko apua asennuksessa? Tästä löydät sinua lähimmän jälleenmyyjän sekä asennuspalveluja tarjoavan yrityksen.

Löydä lähin jälleenmyyjä

Kysyttävää tuotteista?

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä

NunnaUuni Rahoitus

Osamaksulla NunnaUuni-takka kotiisi! Saat kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Tutustu NunnaUuni Rahoitukseen