Vuolukivilaattaa sisustukseen ja kylpyhuoneeseen

Mammutti-vuolukivi on kotimaista ja kestävää arvostavan sisustajan valinta. Ikiaikainen vuolukivi on Itä-Suomen jylhiltä vaaroilta louhittu ajattoman harmoninen luonnonmateriaali. Harmaa kivi on helppo yhdistää sisustukseen. Vuolukivilaatan ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa kylpyhuoneessa sekä kodin muissa kosteissa tiloissa.

NunnaUunin vuolukivilaatat louhitaan läheltä 

Nunnanlahdesta peräisin oleva suomalainen Mammutti-vuolukivi on äärimmäisen tiheää magnesiittivuolukiveä. Tiheä koostumus tekee vuolukivilaatoista erittäin kestäviä ja vaivattomia pitää puhtaana. Kovassa paineessa, maakuoren syvyyksissä syntynyt Mammutti-vuolukivi on harmaa, silmää miellyttävä ratkaisu niin eleganttiin kotiin kuin vapaa-ajan asunnolle järvisuomen maisemaan. 

Vuolukivi on hillitty ja hyvin aikaa kestävä materiaalivalinta. Luonnonkivessä tekstuuri vaihtelee, ja se tekee vuolukivilaatoilla sisustamisesta mielenkiintoista. Lopputulos voi olla vaikka pieni yksityiskohta tai tilan katseenvangitsija. 

Valitse vuolukivilaatta kylpyhuoneeseen  

Mammutti-vuolukivi sopii erinomaisesti kylpyhuoneen ja muiden kosteiden tilojen pintamateriaaleiksi. Perinteisiin kaakeleihin verrattuna vuolukivi on helpompi pitää puhtaana, eikä se ole märkänäkään liukas. Vuolukivi varaa itseensä lämpöä ja tuntuu miellyttävältä jalan alla. Valitse epäröimättä vuolukivilaatta lattialämmityksen kaveriksi ja kylpyhuoneen lattia ei ole koskaan kylmän kalsea.

Jälleenmyynti ja asennuspalvelu

Haluatko tutustua lähemmin NunnaUuni-mallistoon? Tarvitsetko apua asennuksessa? Tästä löydät sinua lähimmän jälleenmyyjän sekä asennuspalveluja tarjoavan yrityksen.

Löydä lähin jälleenmyyjä

Kysyttävää tuotteista?

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä

NunnaUuni Rahoitus

Osamaksulla NunnaUuni-takka kotiisi! Saat kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Tutustu NunnaUuni Rahoitukseen