Takka on sisustuksessa lämmönlähde ja tunnelmanluoja

NunnaUunin avulla nautit elävän tulen kodikkaasta tunnelmasta ja pehmeästä lämmöstä. Kaunis, kotimainen ja monipuolisesti ulkomuodoltaan muokattavissa oleva NunnaUuni sopii tunnelmanluojaksi ja lämmönlähteeksi kotiin ja mökille – seinän viereen, kulmaan tai vaikkapa tilanjakajaksi.

Tyylikäs takka ilahduttaa jopa vuosikymmenien ajan, siksi kannattaa valita sisustukseensa kotimaista laatua ja vertaansa vailla olevaa lämpöviihtyvyyttä!

Takalla on suuri vaikutus koko kotiin

Tulisijaa ei enää sijoiteta takkahuoneeseen, vaan se kruunaa sisustuselementtinä usein olohuoneen tai avokeittiön. Tulisijamme ovat muotoilun huipputuotteita, joissa on käytetty aitoa luonnonkiveä sekä luonnollista ja ajatonta muotoilua!

NunnaUunin valmistamien takkojen ja leivinuunien pinta- ja ulkomuotovaihtoehdot sekä harmoniset vuolukivipinnat antavat monia mahdollisuuksia erilaisiin sisustustyyleihin.

Pidätkö aidosta luonnonkivipinnasta vai sopiiko sisustukseesi mieluummin vaalea tai tumma takka? NunnaUunin vuolukivitakat voi verhoilla myös mattapintaisella keraamisella laatalla. Tulisijoja voidaan myös korottaa, kasvattaa ja muokata erilaisilla lisäosilla!

NunnaUuni-takka luovuttaa miellyttävää lämpöä niin tulien palaessa kuin pitkään tulen sammumisen jälkeenkin. NunnaUuni tuo kotiisi ainutlaatuisen lämmönsyleilyn, josta ei halua luopua!

Täydellisesti sisustukseen sopiva takka on toteutettu mittatilauksena.

NunnaUunin tyylityökalu auttaa sisustuksen suunnittelussa ja takan valinnassa

NunnaUunin tyylityökalun avulla voit kokeilla, miltä eri takat näyttävät erilaisissa sisustustyyleissä. Voit vaihtaa niin takkamallia kuin taustaakin.

Kokeile tyylityökalua

Kun hankit kotisi NunnaUuni-takan, saat upean keskipisteen sisustuksellesi sekä tunnelman ja mukavan lämpöviihtyvyyden.

NunnaUunin tumma keraaminen pinta vaaleaa taustaa vasten nostaa takan tai takkaleivinuunin huoneen moderniksi keskipisteeksi. Vaalea takka vaalealla taustalla taas luo harmonista ja ajatonta tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Harmoninen ja ajaton vuolukivi on helposti yhdistettävissä erilaisten sisustusmateriaalien ja -värien kanssa.

Takka aidolla vuolukivipinnalla toimii yhdessä muiden luonnonmateriaalien kanssa, yhdistä se vaikka boho-sisustustyyliin. NunnaUuni on myös selkeiden linjojen ystävän, paljon vaaleita pintoja ja sävyjä suosivan skandinaaviseen tyylin sisustajan valinta!

Halusitpa takkasi olevan suuri ja näyttävä elementti tai pienempi sisustusratkaisu, löydät tulisijavalikoimastamme varmasti juuri sellaisen takan, jonka haluat. Mikäli et löydä mieleistä, voit hankkia varaavan takan tai leivinuunin kokonaan mittatilaustyönä, jolloin kotisi tulisija on täysin uniikki, ekologinen sisustustakka.

Takka sisustuksesi ja tyylisi mukaan

NunnaUunin tulisijavalikoimassa on erilaisiin tiloihin ja paikkoihin sopivia tulisijarunkoja, joihin on saatavilla erilaisia ilmevaihtoehtoja!

NunnaUunin takkojen ja leivinuunien kulmat, jalusta ja kansi ovat muokattavissa.

NunnaUuni-tulisijan ilmeen suunnittelu

Tulisijoihimme on valittavissa erilaisia pintavaihtoehtoja. NunnaUunin takkojen ja leivinuunien kulmat, jalusta ja kansi ovat muokattavissa. Olisiko haaveissasi valkoinen, musta tai harmaa takka? Mallistossamme on aina ajattoman ja luonnonmukaisen harmaan vuolukivipinnan lisäksi mahdollisuus pinnoittaa takka esimerkiksi mustalla tai valkoisella keraamisella laatalla.

Voit tutustua jälleenmyyjän kanssa takan ja leivinuunien ulkoasun moniin mahdollisuuksiin.

Kauniit liekit lumoavat tunnelmallaan

Kultaisen Tulen liekki on hypnoottisen lumoava, ja NunnaUunin tuottamassa pehmeässä lämmössä viihtyy pidempäänkin liekkejä tuijotellen. Ainutlaatuinen puhdas palaminen säästää myös ympäristöä. NunnaUuni onkin hyvä valinta myös taajamaan.

NunnaUunin varaava takka luo kotiisi turvallisen ja lumoavan liekkinäkymän nautittavaksi ilman tukalaa kuumuudentunnetta.
Takassa on selkeälinjainen, tiivistetty kaksilasinen luukku, joka säteilee tulipesän kuumien liekkien lämmön pehmeämmin huonetilaan. Takan äärellä, miellyttävässä lämmönsyleilyssä on miellyttävä oleilla.

Puhdas palaminen ja pehmeän mieto pitkäkestoinen lämpö ovat NunnaUunin vahvuuksia. NunnaUuni-takka on aitoa luonnonmateriaalia ja pitkäikäinen, joka kestää käytössä jopa kymmeniä vuosia.

NunnaUunin tulisijat ovat myös lapsiystävällisiä, sillä tulisijojen kyljet eivät kuumene polttavan kuumiksi eikä takan kaksilasinen luukku tule yhtä polttavaksi kuin tavanomaisissa yksilasisissa luukuissa. Muista kuitenkin aina vahtia lapsia, kun takka tai tulisija on käytössä!

Musta takka kauniissa kakkoskodissa Mäntyharjulla.
Kuvan upea takka on toteutettu mittatilauksena kauniiseen kakkoskotiin Mäntyharjulle Suomeen. Takan vuolukivipinta on käsitelty tummaksi.

Toiveittesi tulisija mittatilauksena

Kun haluat yksilöllisen NunnaUuni-tulisijan, ota yhteyttä asiantuntijaan mittatilauspalvelussamme.

Mittatilaustyönä voidaan toteuttaa näyttäviä tulisijakokonaisuuksia, yhdistellä erilaisia materiaaleja ja löytää kotiin tai mökille yksilöllinen, tilaansa saumattomasti sopiva, räätälöity ratkaisu. Lisäksi perusmalliston takkojen ulkoasua on mahdollista muokata toiveittesi mukaisesti.

Kerro meille toiveesi, ja designerimme suunnittelevat kanssasi juuri sinun kotiisi ja sisustustyylisi soveltuvan tulisijan!

Uusi NunnaUuni-takka on aina ekoteko

Uusiutuvalla energialla lämmittäminen voittaa fossiilisten energialähteiden käytön.Kultaisen Tulen avulla haitalliset PAH-yhdisteet vähenevät, ja puulämmityksen ympäristövaikutukset ovat vanhanaikaista takkaratkaisua pienemmät. Mammutti-vuolukivestä tehty takka varaa lämpöä tehokkaasti ja luovuttaa sitä tasaisesti, jolloin sen lämmittävä vaikutus myös kestää pidempään. Harvempi lämmitysväli tarkoittaa myös entistä vähemmän hiukkaspäästöjä!

Kaikissa NunnaUunin varaavissa takoissa perinteinen rakoarina on korvattu palkitulla Kultaisen Tulen arinalla. Tämän patentoidun Kultainen Tuli -palomenetelmänansiosta puunpolton päästöt ovat pudonneet minimiin ja alittavat EU:n asettamat vuoden 2022 EcoDesign-päästörajat.

Oikein valittu tulisija huolehtii ympäristöä kuormittamatta kotisi tunnelmasta ja lämmöstä

Vuolukivilaatat Mammutti-vuolukivestä

Mammutti-vuolukivi on monipuolinen ja kestävä rakennusmateriaali, joka soveltuu hyvin erilaisiin kohteisiin. Kotimaisena raaka-aineena, luonnonmateriaalina vuolukivi tuo harmonista ja rauhallista tunnelmaa kotiisi.

Mammutti-vuolukivestä voi rakentaa näyttäviä ja persoonallisia kokonaisuuksia käyttämällä hyväksi luonnonkivelle ominaista tekstuurin vaihtelua.

Vuolukivilaatat sopivat hyvin pintamateriaaliksi kodin kosteisiin tiloihin eli voit ilahduttaa vuolukivellä myös kylpyhuoneessa. Se on helppo pitää puhtaana eikä se ole märkänäkään liukas. Lattialämmitetyissä tiloissa vuolukivi varaa itseensä lämpöä ja tuntuu siten pehmeän lämpimältä jalkojen alla.

NunnaUunin Mammutti-vuolukivilaatta sisustuksessa

NunnaUuni – Suomen ainoa varaavien täysvuolukivitulisijojen valmistaja

Varaava takka kodin tai mökin lämmitys­ratkaisuna

Varaava takka kodin tai mökin lämmitys­ratkaisuna

Uusiutuvan puun käyttö kodin lämmittämiseen on tehokasta NunnaUunin takalla. Ainutlaatuinen täysvuolukivitakka antaa pehmeää lämpöä yhdellä lyhyellä lämmityksellä yli vuorokauden ajan.

Lämmitysratkaisuksi

Nauti leivinuunin lämmöstä ja ruoanlaitosta

Nauti leivinuunin lämmöstä ja ruoanlaitosta

Helpota arkeasi, lämmitä ja valmista herkullista ruokaa samaan aikaan. NunnaUunilla nautit kaikilla aisteilla: valmistuvan ruoan tai leivonnaisten tuoksusta, tulen lämmöstä ja liekkien leikistä.

Ruoanlaittoon

Polta puhtaasti – Lähes päästötöntä puun palamista

Polta puhtaasti – Lähes päästötöntä puun palamista

NunnaUunin tulisijoissa puu palaa puhtaasti. Lämmität kotisi pienellä puumäärällä, ympäristöä kuormittamatta. Kultaisen Tulen kaasutuspalomenetelmä vähensi hiukkaspäästöt kymmenesosaan.

Säästä luontoa

Jälleenmyynti ja asennuspalvelu

Haluatko tutustua lähemmin NunnaUuni-mallistoon? Tarvitsetko apua asennuksessa? Tästä löydät sinua lähimmän jälleenmyyjän sekä asennuspalveluja tarjoavan yrityksen.

Löydä lähin jälleenmyyjä

Kysyttävää tuotteista?

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä

NunnaUuni Rahoitus

Osamaksulla NunnaUuni-takka kotiisi! Saat kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Tutustu NunnaUuni Rahoitukseen