Nauti leivinuunin lämmöstä ja ruoanlaitosta

Kattava tulisijamallistomme sisältää monipuolisia vaihtoehtoja myös ruoanlaittajalle. NunnaUunin avulla lämmität kotisi ja valmistat terveellistä ruokaa vaikka päivittäin!

NunnaUunin ruoanlaittotulisijan avulla valmistat korkeaa paistolämpötilaa vaativia leivonnaisia, kypsennät ruoat leivinuunissa hitaasti miedolla lämmöllä ja tarvittaessa myös keität tai paistat ruoan liedellä.

Pitkän paistoajan antavassa NunnaUunin aidossa kiviuunissa valmistat herkulliset kotiruoat suosikkiresepteistäsi ilman sähköä.

Lämmitä kotiasi, valmista ruokaa tai tee molempia

Parasta NunnaUunin takkaleivinuuneissa, leivinuuneissa ja liesissä on, että niitä voi huoletta käyttää pelkästään lämmitykseen ja ruoanlaitto- ja leivontamahdollisuuksia voit hyödyntää satunnaisesti – silloin kun itse haluat.

NunnaUunissa herkullisen ja terveellisen ruoan laitto on helppoa – hiveleepä makunystyröitäsi sitten haudutusta vaativat pataruoat tai korkeaa paistolämpötilaa leivinuunissa vaativat leivonnaiset.

Perinneruokaharrastajan kodissa joulukinkun valmistaminen NunnaUuni-leivinuunissa voi olla jokavuotinen perinne, joka kruunaa joulun tunnelman ja riisipiirakoiden kypsentäminen tuo mieleen lapsuuden mummolan.

Leivinuuni on myös slow cooking -harrastajan valinta! Hitaasti ja miedolla lämmöllä kypsennettävät ruoat valmistuvat uskomattoman maukkaiksi NunnaUunissa. NunnaUunin leivinuunit sopivat nimittäin mainiosti pitkän kypsymisajan vaativien ruokien valmistamiseen.

Nostalgisten klassikkoruokien valmistamisen lisäksi leivinuunissa voi rohkeasti kokeilla monenlaisia reseptejä!

NunnaUunin takkaleivinuuni
Takkaleivinuunilla voit valmistaa ruokaa terveellisesti ja taloudellisesti suurellekin joukolle. Lempeä jälkilämpö hauduttaa puurot ja laatikkoruoat hellästi sekä mureuttaa lihan meheväksi.

Tiivis luonnonkivi Mammutti-vuolukivi jättää ruoan paistaessa muhevaksi

NunnaUunin monikäyttöisillä Gourmet-tulisijoilla– takkaleivinuuneilla, leivinuuneilla ja liesillä – saat tuplahyödyn: nautinnollista lämpöä kotiin ja herkkuja perheelle.

NunnaUuni-tulisijoissa käytetään luonnonkiveä, Mammutti-vuolukiveä. Vuolukivi on tiivis luonnonmateriaali, joka ei ime itsestään kosteutta, joten ruoka säilyy kiviuunissa mehevänä ja maistuu muhevammalta kuin sähköuunissa paistettuna!

Nunnanlahden kaivoksesta louhittu Mammutti-vuolukivi on ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen. Se varaa lämpöä muita materiaaleja tehokkaammin ja vapauttaa sitä pitkään ja tasaisesti.

Ruoanlaittajan ja leipojan valinta, NunnaUuni

Makujen ystävä valitsee NunnaUunin, joka säilyttää paistaessa ruoan mehevyyden, ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja lähde makumatkalle!

Varaava takkahella Anni sopii hyvin perinteisen puuhellan paikalle

Puuhella on hyvää makua arvostavan lämmittäjän valinta

Varaava uutuus, takkahella Anni, yhdistää monipuoliset lämpöominaisuudet ja ruoanlaiton kompaktiin kokoon. Vuolukivinen NunnaUunin varaava takkahella sopii hyvin perinteisen puuhellan paikalle. Se on omimmillaan lämmityksessä, ja keraamisella liesitasolla on helppo valmistaa ruokaa lämmityksen ohessa. Annilla lämmität ja valmistat ruokaa myös sähkökatkoksen aikana. Liesitaso lämmittää huoneen nopeasti, ja vuolukivirakenne varaa lämmön luovuttaen sitä tasaisella teholla pitkään.

Testattua puhdasta palamista

Pieni ja siro Anni puuliesi sopii niin kotikeittiöön kuin mökille säästäen lattiatilaa. Annissa on puuhelloista poiketen suuri lasiluukku, josta sen liekkejä voi ihailla. Kultaisen Tulen kauniisti palavat liekit ovat tutkitusti puhtaat. Anni on testattu varaavan tulisijan testillä, jossa päästöt mitataan käyttöohjeen mukaisessa todellisessa käytössä. Se on tyyppihyväksytty varaava tulisija (EN15250) ja alittaa kirkkaasti EcoDesign -päästörajat.

Hestiasolo tilanjakajana
Kaksipuolinen takkaleivinuuni on loistava tilanjakaja: takka luo tunnelmaa olohuoneessa samalla, kun uuni on käytössä keittiössä.

Monipuolinen takkaleivinuunivalikoima

Monipuolisessa leivinuunivalikoimassa on kahdentyyppisiä takkaleivinuuneja: takan lämmöllä toimivia Solo-takkaleivinuuneja ja Duo-takkaleivinuuneja, joissa puuta poltetaan joko takassa tai leivinuunissa.

Tiesithän, että takkaleivinuuni toimii myös hyvin yhteen passiivitalon tekniikan kanssa.

Duo-takkaleivinuuni tai -leivinuuni sopii ruoanlaittajalle, joka haluaa valmistaa korkeaa lämpötilaa vaativia leivonnaisia ja terveellistä ruokaa jopa päivittäin ja samalla lämmittää kotia puulla. Solo-takkaleivinuuni mahdollistaa puulämmityksen ohella ruoanlaiton. Leivinuuni säilyy aina puhtaana, sillä se lämpiää alapuolella olevan takan lämmöllä.

Molemmissa takkauuneissa saat lämmön lisäksi loistavia ruoanlaitto-ominaisuuksia, mutta ennen lopullista valintaa kannattaa ammattitaitoisen NunnaUuni-jälleenmyyjän kanssa käydä keskustelu molempien ominaisuuksista ja parhaista toiminnallisuuksista ruoanlaiton kannalta.

Solo- ja Duo-takkaleivinuunin valinta

Solo – aina puhdas leivinuuni

NunnaUuni on kehittänyt varsin kätevän aina puhtaan leivinuunin. SOLO-leivinuuni lämpiää leivinuunin alapuolella olevan takan lämmöllä ja pysyy siten aina tuhkattomana, siistinä. Arki on helppoa, kun leivinuuni säilyy puhtaana. Lämpötila nousee mallista riippuen reiluun 200 asteeseen, joten siinä paistuvat paitsi leivonnaiset myös laatikkoruoat ja paistit.

Edellisenä iltana lämmitettyyn uuniin voi töihin lähtiessä jättää vaikkapa laatikkoruoan hautumaan, jolloin illalla kotiin palatessa odottaa maukas ruoka valmiina. Tai sitten illalla laittaa aamupuuron valmistumaan yön ajaksi – mahdollisuuksia hyödyntää pitkään viipyvää lämpöä on paljon!

Duo – kipakka paistaja

Teholeipurin valinta! Leivinuuni tai Duo-takkaleivinuuni on ruoanlaittajan ja tosilämmittäjän valinta. Paistouunissa puuta polttamalla kiviarina saadaan kuumaksi, jolloin saat myös pitsat ja piirakat onnistumaan.

Duo-malleissa on oma tulipesä takalle ja leivinuunille. Puita poltetaan tarpeen mukaan joko takassa tai leivinuunissa.

NunnaUunin-leivinuunin lämpötila nousee selvästi Solo-leivinuunia korkeammaksi jopa yli 300 asteeseen, joten siellä onnistuu karjalanpiirakoiden paistaminen sekä tietysti kaikki muutkin kypsennystä ja haudutusta vaativat ruuat.

NunnaUuni on monipuolisen ruoanlaittajan valinta

Olitpa innokas leipuri, haudutettujen perinnereseptien ystävä tai moderni kulinaristi, vuolukivestä valmistetuilla tulisijoilla yllätät vaativimmankin illallisvieraan.

Tutustu NunnaUunin leivinuuniruokien resepteihin

Hirvikäristys

NunnaUuni Hestia Solo Ceramic takkaleivinuunit

Vähäpäästöinen NunnaUuni on tehokas lämmittäjä

Kotimainen, suomalaisesta Mammutti-vuolukivestä valmistettu NunnaUunin leivinuuni varaa paljon lämpöä itseensä ja antaa miellyttävän tulen lämmön tehokkaan lämmönvarauksen ansiosta. Vastaavan lämpömäärän tuottaakseen tiilitulisijan on oltava kooltaan 1,8-kertainen.

Vuosikymmenien kehitystyön tuloksena syntynyt, patentoitu Kultaisen Tulen kaasutuspalomenetelmä mahdollistaa tehokkaan ja puhtaan palamisen korkeassa lämpötilassa. NunnaUuni alittaakin vuoden 2022 EcoDesign-päästörajat varaavan tulisijan testissä, joka on tiukin tulisijojen testimenetelmistä.

NunnaUunin tekniikan ansiosta puut palavat alusta lähtien suurella teholla puhtaasti. Kun savukaasujen mukana ei karkaa lämpöä eikä palamatonta puuta pääse hormiin, saadaan NunnaUuniin sama lämpöhyöty yli puolet pienemmillä mustahiilipäästöillä kuin tiilestä valmistetussa samankokoisessa varaavassa takassa.

NunnaUuni – Suomen ainoa varaavien täysvuolukivitulisijojen valmistaja

Varaava takka kodin tai mökin lämmitys­ratkaisuna

Varaava takka kodin tai mökin lämmitys­ratkaisuna

Uusiutuvan puun käyttö kodin lämmittämiseen on tehokasta NunnaUunin takalla. Ainutlaatuinen täysvuolukivitakka antaa pehmeää lämpöä yhdellä lyhyellä lämmityksellä yli vuorokauden ajan.

Lämmitysratkaisuksi

Polta puhtaasti – Lähes päästötöntä puun palamista

Polta puhtaasti – Lähes päästötöntä puun palamista

NunnaUunin tulisijoissa puu palaa puhtaasti. Lämmität kotisi pienellä puumäärällä, ympäristöä kuormittamatta. Kultaisen Tulen kaasutuspalomenetelmä vähensi hiukkaspäästöt kymmenesosaan.

Säästä luontoa

Sisustuksessa lämmönlähde ja tunnelmanluoja

Sisustuksessa lämmönlähde ja tunnelmanluoja

Tulisija, takka tai leivinuuni on katseenvangitsija, tunnelmaluoja, lämmönlähde ja kodin keskipiste. Tutustu NunnaUuniin sisustusratkaisuna!

Sisustukseen

Jälleenmyynti ja asennuspalvelu

Haluatko tutustua lähemmin NunnaUuni-mallistoon? Tarvitsetko apua asennuksessa? Tästä löydät sinua lähimmän jälleenmyyjän sekä asennuspalveluja tarjoavan yrityksen.

Löydä lähin jälleenmyyjä

Kysyttävää tuotteista?

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä

NunnaUuni Rahoitus

Osamaksulla NunnaUuni-takka kotiisi! Saat kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Tutustu NunnaUuni Rahoitukseen